Yuhuu…Dah bape lama tak update blog nie. Sibuk bebenor last-last day sekolah minggu lopeh. Jadi malam ni (actually dah dekat jam 1.00 pagi), nak ucap SELAMAT BERCUTI BUAT SEMUA WARGA SKR !!!! yang terlibat jelah. Mane staf yang kena korje tuh, korje lah cam biasa..Cuti ada tapi Sabtu & Ahad lah cam biaser..hehe..

Bagi diri admin plak, tak dapat lagi nak balik kampung sebab sume dah maklum yang result UPSR akan diumumkan pada 19 November 2012 (Isnin) nanti. So, rasa macam tak sampai hati plak nak tinggalkan anak-anak murid ambil result tanpa guru kesayangan mereka, woo…hoo….

Jadi, cuti sekolah yang panjang nih bermula dari 10 November 2012 hinggalah 31 Disember 2012. Brape hari tuh? Korang kira lah sendiri..Pergilah berjalan & bercuti di mana-mana sajer yang korang suka. Janji selamat pergi & selamat pulang semula. Itulah doa teman buat semua warga SKR. Terbaeeeekkkk….!!!!!

Suka artikel ini?Kongsi ler...